Valitse vuosi: 2011  2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006
 

 

Vuosi 20113.-4.12.11 Helsinki Winner & Voittaja 2011
Meidän tiimistämme tänä vuonna Messariin osallistui vain porcelaine poika Jalo eli Logpoint Dupont. Ja hän toi kaikki tittelit kotiin: HeJW-11 HeW-11 JV-11 ja V-11!


Sisarukset VSP Logpoint Dupont ja ROP Logpoint Dalila

5.11.11 Uusi valio
Oskun poika Topi osallistui linnunhaukkukokeeseen ja voitti hienosti koko kokeen tuloksella AVO1 71 pist. Näin ollen Topista tuli nyt myös muotovalio! Onnittelut Niinalle ja Mikolle!

27.8. Sievi
Niina lähti edustamaan tiimiämme Sievin näyttelyyn Toivon ja Jalon kanssa ja mahtavaa työtä tekikin! Toivo voitti ensin rodun, sitten vielä oli RYP-1 ja päivän päätteeksi BEST IN SHOW-1!!! Jalo oli myös ROP ja sai toisen sertin. Mahtava päivä, onnittelut  ja kiitokset Niinalle!

---

13.8. Ruukki
Lähdimme nuorisomme kanssa Ruukin ryhmänäyttelyyn. Pohjis-tyttömme Miisa, Kauppilanjoen Unelma hienosti PN-2 ja toinen sert. Porcelaine uros Jalo eli Logpoint Dupont osallistui ensimmäistä kertaa virallisiin luokkiin oli heti mahtavasti ROP ja sert.

---

6.8. Kuopio KV
Leijona-tyttö Iines, Chic Choix Isla Isabela oli hienosti PN-2 ja vara-sert.

---

23.7. Tornio KV
Pohjis-tyttömme Miisa, Kauppilanjoen Unelma osallistui ensimmäistä kertaa virallisiin luokkiin ja teki hienon aloituksen: PN-1, SERT ja ROP. Tuomarina Tuula Savolainen. Onnittelut Puustisen perheelle! Näyttelyyn osallistui myös leijona Chic Choix Isla Isabela tuloksin PN-3 ja vara-sert.

---


17.7. Oulu KV
Leijona-tyttö Iines, Chic Choix Isla Isabela PN-4.

---


12.7. Uusi perheenjäsen!
Tyttäremme Lotta sai uuden harrastuskaverin, kun leijona-tyttö Ruusu muutti perheeseemme. Kiitokset Outille ja Juhalle!

---
 

3.7.11 Juva
Peppi oli tämän kesän viimeisessä näyttelyssään mahtavasti ROP ja RYP-1!! Mukana oli myös samojedi Unna Perfecta Chatanga, joka oli hienosti VSP, sai viimeisen sertin ja on nyt uusi FI MVA.

---
 

2.-3.7.11 Kokkola KV
Oskun tytär Merryview's Kiri Te Kanawa hienosti ROP ja viimeinen SERT.


© A-K Vikström

---

19.6. Kotka KV ja KBHV Tanskassa
Jukka matkasi Pepin kanssa Kotkan näyttelyyn yrittämään ekaa kertaa viimeistä cacibia. Handleriksi lupautui ystävämme Ilpo Ojala, ja mahtavaa työtä hän tekikin Pepin kanssa: ROP, viimeinen CACIB, uusi C.I.B. ja C.I.E. Hienon päivän huipennuksi Peppi oli vielä RYP-2!!! Suuret kiitokset Ilpolle!

Samaan aikaan Tanskassa toinen Oskun lapsista ylsi myös mahtavaan voittoon: uros Merryview's Pavarotti oli ROP, sai KBHV-11 ja oli lopulta RYP-3! Onnea Frank!
 


Peppi RYP-2

---

11.-12.6. Pieksämäki, Suomussalmi ja Leijonien Club show
Nuorisomme loisti tänä viikonloppuna useammassa näyttelyssä. Oskun poika ja Unelman veli Kauppilanjoen Elmo oli hienosti ROP-pentu Suomussalmella.
Leijona-neiti Iines eli Chic Choix Isla Isabela oli lauantaina Pieksämäellä ROP-pentu ja sunnuntaina isosta porukasta Leijonien Club showssa VSP-pentu.
 

---

28.-29.5.11 Tuuri
Tarzan jatkoi hienoa menestystään, tällä kertaa Tuurissa. Kingit arvosteli Marja Kosonen ja Tarzan, Chic Choix Lord Greystoke oli jälleen ROP. Kolmas näyttely ja kolmas SERT! Kehässä kävivät myös Iines-leijona, Chic Choix Isla Isabela ja Miisa-pohjis, Kauppilanjoen Unelma, jotka molemmat olivat ROP-pentuja.


ROP Chic Choix Lord Greystoke ja VSP Chic Choix Chrystabelle

---

21.5.11 Siilinjärvi
"Mehtäkoera"-näyttelyyn osallistui kivasti 12 pohjanpystykorvaa Jukka Kuusiston arvosteltavaksi. Ensin Kauppilanjoen Unelma oli ROP-pentu. Sitten oli Pepin vuoro, hienosti jälleen ROP ja loppujen lopuksi RYP-2!! Mahtavaa meidän tytöt!

---
 

15.5.11 Överkalix, Ruotsi
Ajelimme päiväksi Pohjois-Ruotsiin Överkalixin näyttelyyn Pepin kanssa. Eikä reissu ollut turha, sillä Peppi voitti rodun Kurt Nilssonilla ja sai sertin ja tuli Ruotsin valioksi. Päivä myös päättyi hienosti, silä Peppi oli Paras Ruotsalainen Rotu-kilpailussa (Bästa Blågula Hund) BIS-2!

---
 

8.5. Tohmajärvi RN
Lähdimme viettämään äitienpäivää tyttöporukalla, mukana olivat Minttu-apso ja Iines-leijona. Minttu eli Chic Choix Julia Minor voitti hienosti rodun ja sai toisen sertinsä. Iines eli Chic Choix Isla Isabela esiintyi ensimmäistä kertaa pentuluokassa ja oli hienosti ROP-pentu. Samojedi Unna Perfecta Chatanga PN-3.
 

---

1.5.11 Lahti pentunäyttely

Pohjis-narttumme Kauppilanjoen Unelma eli Miisa aloitti näyttelyuransa hienosti. Lahdessa Miisa oli Juha Putkosella ROP-pentu.

---


30.4.11 Ristijärvi

Peppi palasi tauoltaan jälleen huipulle! Ristijärvellä tyttäremme Lotta 8 v. esitti ensimmäisetä kertaa virallisessa näyttelyssä ja onnistui mahtavasti: Peppi voitti rodun ja oli vielä RYP-3.

---

16.4.11 Outokumpu ryhmänäyttely

Kingi-uros Tarzan eli Chic Choix Lord Greystoke sai jo toisesta näyttelystä sertin ja oli VSP. Myös Minttu eli Chic Choix Julia Minor sai samat tulokset eli ensimmäinen sert ja VSP.

---

9.4.11 Vaasa KV

Kingi-poikamme Tarzan eli Chic Choix Lord Greystoke aloitti näyttelyuransa mahtavasti! Ensimmäisessä näyttelyssään Vaasassa Tarzan voitti heti urokset ja sai sertin ja oli vielä ROP. Mukana oli myös apso-prinsessa Minttu eli Chic Choix Julia Minor, hienosti PN-2 ja vara-sert.


ROP Tarzan ja VSP Tarzanin isosisko Katrill Little Lady

---
 

20.3.11 Lohja kaikkien rotujen pentunäyttely

Porcelaine "Jalo" eli Logpoint aloitti näyttelyuransa mahtavasti: ROP-pentu ja RYP-2! Onnea ja kiitos Niina!

---

16.3.11

Peppi palkittiin tänään Kainuun parhaimpana näyttelykoirana 2010 kaikista roduista!

---

8.-9.1.11 Kajaanin KV Tamminäyttely

Tiimistämme kävivät kehässä pyörähtämässä vain pohjanpystykorva Topi ja lhasa apso Minttu. Toivo oli 15 pohjiksesta VSP ja cacib. Apsoissa Chic Choix-koirat vievät kaiken ja Minttu eli Chic Choix Julia Minor hienosti PN-3 ja vara-sert. Kiitos Sanna ja Heli!