Valitse vuosi:  2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006
 

 

Vuosi 2012


8.-9.12.2012 Helsinki Winner & Voittaja 2012
Tällä kertaa meillä ei ollut mukana kuin Tiltu eli pohjis-prinsessa WashaWay Chic Choix Grand Diva, mutta menestys oli sitäkin hienompaa. Lauantaina Tiltu teki suuren yllätyksen voittamalla nartut ja ollen myös ROP. Titteleitä tuli kaksi, HeJW-12 ja HeW-12. Sunnuntaina Tiltu voitti vielä yhden tittelin lisää JV-12 ja oli PN-2. Tiltu sai molempina päivinä myös sertit.

***

19.11.12 LINT-koe
Tiltu kävi taas kokeessa ja haukkui mahtavan tuloksen: AVO1 73 pistettä. Tiltu siirtyy nyt voittajaluokkaan.

***

13.-14.10.12 Latvia ja Liettua
Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva kävi Baltian kiertueella ja voitti monta uutta titteliä. Tiltu oli ROP molempina päivinä sekä Latviassa että Liettuassa ja sai jun-sertit. Joten Tiltun uudet tittelit ovat nyt LV, LT, BALTV JMVA!!!

***


19.9.12 LINT-koe
Tämä on vasta ensimmäinen syksy Tiltulle metsässä ja hienosti nuori neiti on aloittanut! Ensimmäisessä LINT-kokeessa heti AVO2-tulos, mahtavaa!

***

18.-19.8.12 Baltian Voittaja 2012, Tallinna
Lomailimme lasten kanssa Tallinnassa ja samalla totta kai piipahdettiin myös näyttelyssä. Lauantaina on pohjikset ja Tiltun vuoro. WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti hienosti viimeisen jun-sertinsä ja tuli EE JMV. Samalla Tiltu sai myös BALTJV-12 tittelin ja oli kovassa joukossa PN-2.


Sunnuntaina oli kehässä leijonat. Ruusu eli Chic Choix Quelle Chic oli VSP-jun, sai jun-sertin ja tuli myös Baltian Juniori Voittajaksi. Hieno reissu ja kiitos matkaseurasta Helille ja Aurelle!

***

11.8.12 Lapua
Niina matkasi Tiltun kanssa kauas Lapualle asti. Esko Nummijärven arvioitavana oli suuri ja kova joukko pohjiksia. Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti hienosti 4. sertinsä ja oli PN-2.

***

4.-5.8.12 2 x Pärnu KV, Viro
Niina matkasi Viroon Tiltun kanssa jahtaamaan juniori-sertejä ja tulokset olivat hienoja! WashaWay Chic Choix Grand Diva oli molempina päivinä ROP-JUN, sai jun-sertit ja vielä ROP. Kiitos Niina!

***

3.-4.8.12 Kuopio KV
Perjantaina oli vuorossa Miisa-pohjis eli Kauppilanjoen Unelma oli PN-1 SERT, CACIB, VSP, tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari.


Lauantaina saimme sitten juhlia uutta valiota, sillä apso-neiti Chic Choix Julia Minor oli PN-3 ja sai viimeisen sertinsä! Kiitos tuomari Svein Helgesen!

***

29.7.12 Mikkeli KV
Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva taas loisti kehässä ja voitti rodun ja kolmannen sertinsä Paavo Mattilalla.

***

22.7.12 Kemi KV
Lhasa apso-prinsessamma Minttu eli Chic Choix Julia Minor palasi vuoden tauon jälkeen kehiin ja oli suuresta joukosta PN-3 ja vara-SERT.

***

14.-15.7.12 Oulu KV
Lauantai oli varasertien päivä, sillä kingi-uros Chic Choix Lord Greystoke oli PU-2 kera varasertin ja leijona-tyttö Chic Choix Quelle Chic oli PN-3 myös varasertillä.
Sunnuntai olikin parempi päivä, sillä pohjis-prinsessamme WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti nartut, sai toisen sertinsä ja oli ROP-JUN ja VSP. Pohjikset arvosteli rodun spesialisti Marja Talvitie. Päivän päätteeksi "Tiltu" pääsi jatkoon vielä suuresta joukosta BIS-juniorissa.

---


7.7.12 Muistoissa
R.I.P. Breeze Engrossing

---

7.7.12 Kokkola KV
Leijona-lapsemme Ruusu eli Chic Choix Quelle Chic Pn-2 ja vara-sert.

---

9.6.12 Taivalkoski
Meidän Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva aloitti virallisissa luokissa mahtavasti: PN-1 sert ROP ja vielä päivän päätteeksi RYP-3!! Kiitos tuomarit Sakari Poti ja Pekka Teini sekä tietysti Niinalle!

---
 

26.5.12 Joensuu
Kehässä pyörähtivät Tarzan-kingi, Jalo-porce ja Ruusu-leijona. Kingi-uros Chic Choix Lord Greystoke voitti hienosti rotunsa ja sai viidennen sertinsä. Myös porcelaine Logpoint Dupont oli ROP ja sai sert. Chic Choix Quelle Chic oli voitti juniori-luokan SA:lla ja sai vara-sertin. Emme jääneet ryhmäkilpailuihin.

---

19.5. Siilinjärvi
Samaan aikaan kun olimme Salzburgissa Mika osallistui Miisan kanssa Siilinjärven näyttelyyn hienoin tuloksin! Kauppilanjoen Unelma voitti rodun, sitten vielä ryhmän ja päivän päätteeksi oli myös näyttelyn kaunein. Kiitos tuomareille Marja Talvitielle ja Sakari Potille sekä erityiskiitokset Mikalle!


 © Eija Airaksinen

---

18.-20.5.12 Maailman Voittaja näyttely, Salzburg Itävalta
Järjestimme itse bussimatkan Salzburgiin ja mukaan lähti 16 henkilöä ja 25 koiraa. Porukka oli erittäin mukava ja reissu meni hienosti. Bussiimme tuli yhteensä 11 titteliä!
Lauantai oli pystykorvien vuoro ja mukana kehässä pohjikset Osku, Peppi ja Topi. Tuomari oli Ligita Zake. Ja menestys oli aivan mahtavaa: Chic Choix Elosalama oli ROP ja sai Itävallan sertin, cacibin ja MV-12 tittelin. Topi oli hienosti PU-2 sertin ja vara-cacibin kera. Nartut voitti Peppi saaden myös Itävallan sertin, cacibin ja MV-12 tittelin!! Peppi voitti nyt toisen kerran MV-tittelin.


©Kuvauksellista.com / Mikko Marttinen


©Kuvauksellista.com / Mikko Marttinen

---

5.-6.5.12 Rauma & Lahti
Ajelimme Niinan kanssa viikonlopuksi kolmeen eri näyttelyyn, mukana pohjikset Peppi ja Tiltu sekä porcelaine Jalo. Lauantaina oli Rauman KR. Ensiksi WashaWay Chic Choix Grand Diva oli ROP-pentu ja sitten sekä Peppi että Logpoint Dupont olivat molemmat ROP. Tuomarina kaikilla oli Tino Pehar. Ryhmäkilpailussa Peppi pääsi jatkoon 7 parhaan joukkoon.

Sitten sunnuntaina oli Lahdessa yhtäaikaa ryhmänäyttely ja kaikkien rotujen pentunäyttely. Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva oli taas ROP-pentu ja Peppi ROP. Päivän jatkui hienosti, sillä Maija Mäkinen valitsi Pepin ryhmän voittajaksi. Ja päivän päätteksi Peppi oli vielä näyttelyn kaunein koira eli BEST IN SHOW!
 


WashaWay Chic Choix Grand Diva


Peppi Best In Show-1!

---

28.4.12 Lahti KV
Jukka matkasi Lahden näyttelyyn Pepin kanssa ja hienosti meni: Peppi oli Mari Lackmannilla ROP. Tiltun ja Lolitan isä Ukko oli VSP ja sai viimeisen cacibinsa C.I.B-valioon. Onnea! Peppi jatkoi kilpailua handlerinsa Ilpo Ojalan kanssa ja sijoittui ryhmässä Harry Tastilla RYP-3:ksi. Mahtavaa ja kiitos taas Ilpo!


©TEXTerri

---

14.4.12 Vaasa KV
Pitkän tauon jälkeen pääsimme taas näyttelyyn, tällä kertaa Vaasaan. Mukana olivat Tarzan-kingi ja leijona-neiti Ruusu ensimmäisessä näyttelyssään. Tarzan eli Chic Choix Lord Greystoke oli PU-2 ja sai neljännen sertinsä. Ruusu eli Chic Choix Quelle Chic voitti junioriluokan erinomaisella.

---
 

31.3.12 Kemijärvi
Niina edusti taas hienosti pohjisten kanssa. Kemijärvelle oli ilmoitettu peräti 24 pohjista Marjatta Pylvänäinen-Suorsalle. Ensin Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva oli ROP-pentu. Sitten eno Topi voitti rodun ja oli vielä Juha Putkosella RYP-4. Hienoa!

---

19.3.12 Vuoden Näyttelykoira
Peppi palkittiin toista kertaa peräkkäin Vuoden Näyttelykoirana Kainuussa kaikista roduista.

---

18.3.12 Pystykorvien päänäyttely, Imatra
Niina matkasi kasvattimme Tiltun eli WashaWay Chic Choix Grand Divan kanssa ensimmäiseen näyttelyyn. Ja hienosti se ura alkoikin: Tiltu oli ensin ROP-pentu ja päivän päätteeksi BIS-pentu-1!! Mahtavaa! Kiitos taas Niina!

---

10.-11.3.12 Vilna, Liettuan Voittaja
Niina lähti Pepin ja Topin kanssa Liettuaan Voittaja-näyttelyyn. Reissu ei ollut turha, sillä molemmat voivat lisätä titteleihinsä Liettuan ja Baltian muotovalion sekä Liettuan Voittaja-tittelin. Topi tuli myös Kansainväliseksi valioksi ja oli lauantaina mahtavasti RYP-3. Suuret kiitokset Niinalle!

---

11.-12.2.12 Tallinna KV
Kati, Iiro, Kirsi ja Reetta matkasivat Tarzanin ja Iineksen kanssa Tallinnan näyttelyyn ja samalla lomailemaan. Näyttelystä saatiin kaikki mitä tultiin hakemaan: kingeissä Chic Choix Lord Greystoke oli ROP ja sai Viron sertin ja ensimmäisen cacibin. Leijonissa Chic Choix Isla Isabela oli PN-2 ja sai myös sertin ja cacibin.

---

15.1.12 Kajaani KV
Oskun poika Kauppilanjoen Elmo oli hienosti PU1, VSP ja ROP-JUN sekä sai ensimmäisen sertinsä. Päivän päätteeksi Elmo oli vielä BIS-JUN-3! Onnittelut Tanjalle!