Valitse vuosi: 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006
 

 

Vuosi 2013


***

22.12.13 LINT-AVO1
WashaWay Valkokultaa haukkui mahtavasti LINT AVO1-tuloksen ja ikää neidillä on vasta 10 kk.

14.-15.12.13 Voittaja-näyttelyt
Osallistuimme pohjisten kanssa Voittaja-näyttelyihin vain kahtena päivänä ja saimme 4 uutta titteliä. Osku eli Chic Choix Elosalama hienosti lauantaina VSP, ROP-VET, PMV-13, PMVV-13 ja sunnuntaina PU-4, ROP-VET ja VV-13. Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti lauantaina hienosti ROP:n kera PMV-13 tittelin ja sunnuntaina oli PN-2, cacib.


tuomari Perttu Ståhlberg

***

6.12.13 Uusi muotovalio
Oskun tytär Kauppilanjoen Unelma haukkui LINT AVO1 tuloksen ja on nyt uusi muotovalio. Onnea Mika!
 

***

27.11.13 Koetulos
Vilja eli WashaWay Valkokultaa kävi ensimmäisessä LINT-kokeessa ja haukkui heti hienosti AVO2-tuloksen. Ja ikää neitosella oli vain 9 kk.

***

17.11.13 Jyväskylä KV
Pohjikset Osku ROP-vet, PU-2
Peppi PN-3
Vilja PN-4 vara-sert

***

20.10.13 Seinäjoki KV
Saimme juhlia uutta valiota! Tiltu eli WashaWay Chic Choix Grand Diva oli ROP ja sai viimeisen sertin (19.) Pirjo Aaltoselta. Onnea Niinalle ja kiitos taas Ilpolle esittämisestä!
 

***

29.-30.8.13 EUV-13, Geneve Sveitsi
Lensimme Oskun ja Tiltun kanssa Sveitsiin. Torstaina osallistuimme Cacib-näyttelyyn ja Tiltu oli ROP ja Osku VSP. Perjantaina oli EUV-näyttelyn vuoro ja nyt puolestaan Osku oli ROP ja Tiltu VSP. Molemmista tuli EUV-13 ja Sveitsin valioita. Kiitos tuomarille Marja Talvitielle!

***

9.-11.8.13 Joensuu
Perjantaina on iltaryhmänäyttelyn vuoro ja kingi-vauvamme Chic Choix Sir Hamlet oli hienosti ROP ja sai ensimmäisen sertin.
Pohjis-prinsessa Tiltu oli ROP molempina päivinä ja hänellä on nyt yhteensä 18 sertiä ja 12 cacibia!
Sunnuntaina Hamlet-kingi oli PU-2, vara-sert.

***

4.8.13 Iisalmi KV & Haapajärvi
Tästä päivästä tuli ikimuistoinen!
Pohjis-siskokset hurmasivat kahdessa eri näyttelyssä yhtäaikaa! Tiltu oli Iisalmessa ROP ja RYP-2, tuomareina Markku Kipinä ja Michael Leonard. Lolita puolestaan oli Haapajärvellä ROP, RYP-1 ja BIS-3!!! Tuomareina olivat Paavo Mattila ja Marja Talvitie.
MAHTAVAA!!! Onnea Niinalle, Anna-Riitalle ja Juhalle ja suuret kiitokset taas Ilpolle!


Tiltu


Lolita

***

28.7.13 Helsinki & Pihtipudas
Ajelimme mutkan Helsingissä mukana vain Tiltu. WashaWay Chic Choix Grand Diva oli ROP ja pääsi jatkoon ryhmäkilpailussa. Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen.
Samaan aikaan sisko Lolita oli Pihtiputaalla Pekka Teinillä PN-2.

***

21.7.13 Ylivieska
Ylivieskan näyttelyn yhteydessä pidettiin myös pohjanpystykorvien 40 v. juhlanäyttely. Meidän tiimistä mukaan oli ilmoitettu Lolita ja Miisa - ja tytöthän ottivat kaksoisvoiton yli 40 pohjiksen joukossa!! Lolita eli WashaWay Chic Choix Drama Queen oli VSP ja sai sertin ja cacibin ja Miisa eli Kauppilanjoen Unelma oli PN-2. Kiitos tuomarille Marja Talvitielle ja onnittelut Anna-Riitalle, Juhalle ja Mikalle!

***

13.-14.7.13 Oulu 2xKV
Oulussa mukana olivat Tiltu, Ruusu ja Hamlet. WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti lauantaina VSP ja sunnuntaina ROP. Chic Choix Quelle Chic leijonissa molempina päivinä PN-3, varasert. Kingi-vauva Chic Choix Sir Hamlet sai molempina päivinä ERI1. Kiitokset viikonlopusta Niinalle ja Kirsille sekä erityiskiitokset kaikesta avusta Ilpolle!

***

6.7.13 Piteå KV Ruotsi
Ajelimme Niinan kanssa päiväseltään Pohjois-Ruotsissa hienoin tuloksin. Kingi-uros Chic Choix Lord Greystoke oli VSP ja tuli SE&POHJ MVA. Pohjis-prinsessa WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti rodun ja sertin ja pääsi 7 parhaan joukkoon ryhmässä. Leijona-tyttö Chic Choix Quelle Chic PN-2, vara-sert, vara-cacib.

***

29.6.13 Heinävesi
Pohjis-tyttömme Kauppilanjoen Unelma ROP.

***

22.-23.6.13 Rovaniemi KV
Lauantaina saimme juhlia uutta kansainvälistä valiota, kun kingi-poikamme Chic Choix Lord Greystoke oli ROP ja sai viimeisen cacibinsa. Junnupoika Chic Choix Sir Hamlet oli ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ja sai hienosti ERI1. Leijonissa Ruusu eli Chic Choix Quelle Chic oli VSP ja sai sertin ja Cacibin. Porcelaine Jalo eli Logpoint Dupont oli myös ROP. 

Sunnuntaina Tiltu taas loisti! Emme päässeet itse paikalle, joten Tiltua esitti luottohanderimme Ilpo Ojala. Mahtava päivä huipentui siihen, että WashaWay CC Grand Diva oli ROP ja vielä RYP-2!
 


©RG/VK


©RG/VK

***

16.6.13 Tromssa KV Norja
Matkasimme bussilla Norjaan ja mukanamme oli 4 koiraa. Pohjiksissa Topi oli ROP ja tuli NO&POHJ MVA ja Tiltu oli VSP saaden Norjan sertin odottelemaan valioitumista. Leijonissa Ruusu oli PN-2, vara-cacib. Kingeissä Tarzan oli ROP ja tuli NO MVA. Mukava reissu!

***

9.6.13 Kemi
Lolita-neitonen eli WashaWay CC Drama Queen hienosti PN-2.

***

25.5.13 Kuopio KV
Kauppilanjoen Unelma VSP, CACIB.

***

18.5.13 Siilinjärvi
Kauppilanjoen Unelma kävi hakemassa Sakari Potilta viimeisen sertin ja oli ROP. Nyt sitten syksyllä koetuloksen metsästykseen.

***

16.5.13 MV-13 Budapest Unkari
Matkasimme lentäen Niinan kanssa Budapestiin ja mukana oli pappa-Osku ja kasvattimme Tiltu. Pohjikset arvosteli Rony Doedijns Hollannista ja voitimme kaiken! WashaWay Chic Choix Grand Diva oli ROP ja sai ensimmäisen MV-13 tittelin. Chic Choix Elosalama voitti jo toisen MV-tittelinsä ja oli VSP. Suuret kiitokset taas Ilpo Ojalalle esittämisavusta!
Meillä on nyt tässä suvussa jo 5 Maailmanvoittajaa: Oskun isänemä, isä, Osku, Oskun tytär Peppi on tupla-MV ja nyt sitten oma kasvattimme ja Pepin tytär Tiltu!

***

15.5.13 Budapest Grand Prix Cacib show & Pystykorvien erikoisnäyttely, Unkari
Ensimmäisenä päivänä Budapestissä osallistuimme kahteen näyttelyyn. Cacib-näyttelyssä pohjikset arvosteli Leif-Herman Wilberg Norjasta. WashaWay Chic Choix Grand Diva oli ROP ja sai sertin ja cacibin ja samat saavutti myös Chic Choix Elosalama ollen VSP.
Illalla osallistuimme vielä pystykorvien erkkariin ja pohjikset arvosteli Harri Lehkonen. Nyt tulokset menivät toisin päin, Osku oli ROP ja Tiltu VSP. Molemmista tuli Unkarin valioita. Ryhmäkilpailussa vielä Tiltu oli BIS-1 käyttöluokan koira ja Osku koko näyttelyn BIS-3!!!!
 

***

11.5.13 Kokkola
Meidän Lolita eli WashaWay Chic Choix Drama Queen sai ensimmäisen sertinsä ja oli VSP Markku Kipinällä. Onnea Anna-Riitalle ja Juhalle!

***

5.-6.5.13 2xKuusamo
Tiltu kävi kahtena päivänä Kuusamon ryhmänäyttelyissä mahtavin tuloksin! Lauantaina Tiltu oli ROP ja RYP-3. Sunnuntaina Tiltu vielä paransi tulostaan: ROP, RYP-1 ja BEST IN SHOW-1!!! Tämä oli jo toinen BIS-voitto Tiltulle, mahtavaa!!! Kiitos Niina suuresta työstäsi Tiltun kanssa!

***

27.4.13 Lahti KV
Lahdessa Tiltu taas pesi kaikki rodussa ja oli päivän päätteeksi hyvin arvostetulla tuomarilla Hans Lehtisellä RYP-3! Kingeissä Chic Choix Sir Hamlet ROP-pentu.

***

7.4.13 Liperi
Kauppilanjoen Unelma PN-2.

***

24.3.13 Rautalampi
Kauppilanjoen Unelma PN-2.

***

17.3.13 Pystykorvien päänäyttely, Tampere
Ensin lauantaina palkittiin SPJ:n vuosikokouksessa pohjanpystykorvien Vuosimaljalla Oskun poika FI KVA Kusti. Onnea Markulle!
Sitten sunnuntaina oli päänäyttelyn vuoro, tuomarina Tuula Savolainen ja ennätysmäärä pohjiksia 52! Pohjis-tyttömme pärjäsivät hienosti tiukalla tuomarilla. Ensin WashaWay Chic Choix Drama Queen "Lolita" voitti nuorten luokan ERI1 SA. Sitten avoimen luokan narttuja oli ilmoitettu huimat 15, ja Kauppilanjoen Unelma "Miisa" mahtavasti tässä porukassa ERI2 SA. Sitten oli vielä Tiltun vuoro käyttöluokassa: WashaWay Chic Choix Grand Diva taas loisti kehässä ja hurmasi tuomarin, tuloksena ERI1 SA PN-1 sert ROP!!! Marja Talvitie valitsi Best In Shown ja Tiltu oli kolmesta rodusta vielä BIS-2! Mahtava päivä!


Lolita


Miisa


Tiltu

***

9.3.13 Juuka
Kauppilanjoen Unelma oli hienosti PN-2 ja vara-sert Erja Nummella.

***

2.2.13 Raahe
Pohjis-prinsessamme Tiltu kunnioitti hienosti perinteitä ja liittyi BIS-voittajien joukkoon! Mahtavasti Raahen ryhmänäyttelyssä WashaWay Chic Choix Grand Diva voitti ensin rodun, sitten vielä ryhmän ja oli päivän päätteeksi myös BEST IN SHOW! Tämä suku on ollut aivan ylivertaisen mahtava; kolmessa sukupolvessa meillä on KUUSI eri BIS-voittajaa! Aivan mahtavaa ja kiitos kovasti Niinalle!

***

12.-13.1.2013 Kajaani KV
Vuoden ensimmäinen näyttely ja heti uusi valio! Kingi-poikamme Tarzan eli Chic Choix Lord Greystoke oli ROP ja sai viimeisen sertin. Kehässä myös apso-neiti Chic Choix Julia Minor, joka oli kovassa kisassa PN-4. Pohjiksissa WashaWay-kasvatit molemmat saivat erin ja SA:n. Oskun poika Kauppilanjoen Elmo voitti myös viimeisen sertinsä ja oli VSP. Onnea Tanjalle!